X
تبلیغات
شفایار

شفایار
بررسی و پاسخگویی به سوالات شایع بیماریهای زنان زایمان و نازایی _ تغذیه و رژیم درمانی 
قالب وبلاگ
لینک های ویژه
 

دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان :   

در رابطه با کم کاری تیروئید و اختلالات قاعدگی سئوال میشود.

باید بدانید که نا منظمی های سیکل قاعدگی می تواند به علت عدم تخمک گذاری باشد و یکی ازعلل عدم تخمک گذاری ٬ اختلال کار تیروئید(چه کم کاری چه پرکاری) میباشد که معمولا با درمان تیروئید٬تخمک گذاری هم اتفاق افتاده وسیکل های قاعدگی منظم می شود. چنانچه با درمان کار تیروئید همچنان نامنظمی وجود داشته باشد باید به دنبال علت دیگری بود و بسته به تشخیص داده شده توسط پزشک آنرا درمان نمود.

 

[ جمعه بیست و سوم اسفند 1392 ] [ 22:40 ] [ دکتر منصوره کرمانی ]
 

دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان :  

در رابطه با میزان اطمینان به نتیجه babycheck سئوال میشود.

باید بدانید نتیجه تست منفی بمنزله عدم بارداری قطعی نمی باشد و ممکن است در آزمایش خون و یا چند روز بعد باهمین تست نتیجه مثبت گردد. ولی نتیجه مثبت babycheck قطعی است وشخص حامله میباشد.

 

 

[ شنبه هفدهم اسفند 1392 ] [ 19:13 ] [ دکتر منصوره کرمانی ]

دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی:

در مورد پارگی منیسک سوال شده است :

همیشه نیازمند جراحی نیست. ولی اگر بعد از مدتی مراعات کردن و فیزیوتراپ و درمان دارویی درد ادامه داشته باشه باید عمل آرتروسکوپی انجام بشه.

[ شنبه هفدهم اسفند 1392 ] [ 12:57 ] [ دکتر علی اجودی ]


دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان :

دررابطه باپریودهای دردناک وامکان ناباروری سئوال شده است.

باید بدانیدکه معمولا پریودهای دردناک حاصل سیکلهای قاعدگی همراه با تخمک گذاری بوده واین خود نشانه نداشتن مشکل باروری میباشد. ولی یکی ازعلل پریودهای دردناک مسئله ای بنام آندومتریوز است که گاهی (نه همیشه) باروی را  دچار مشگل میکند.

جهت تشخیص این بیماری می توان ازسونوگرافی وبعضی آزمایشات کمک گرفت. لیکن راه تشخیص نهائی باجراحی لاپاراسکوپی می باشد.


[ جمعه شانزدهم اسفند 1392 ] [ 18:40 ] [ دکتر منصوره کرمانی ]

دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان :

در رابطه با لکه بینی و خونریزی به مدت یکی دو روز ، در اواسط سیکل قاعدگی یعنی حدود روزهای 13، 14 و یا 15 سوال می شود.

باید بدانید که در این روزها به علت تغییرات هورمونی و تخمک گذاری ، یک خونریزی از دیواره رحم رخ می دهد که مقدار آن در افراد مختلف متفاوت بوده و ممکن است از حد میکروسکوپی تا حد خونریزی یکی دو روزه باشد. که طبیعی بوده و جای نگرانی نیست. ولی باید توجه داشت که پس از این مدت قطع شود و ادامه نیابد.

وجود ترشحات نسبتا زیاد شفاف و بدون رنگ و بو هم در این روزها نرمال بوده و ناشی از همین تغییرات هورمونی و شرایط تخمک گذاری می باشد.


[ سه شنبه بیست و ششم آذر 1392 ] [ 18:1 ] [ دکتر منصوره کرمانی ]

دکتر یلدا اجودی_ تغذیه و رژیم درمانی :

سوالات زیادی در این زمینه می شود ...

تحقیقات نشان می دهد آنچه می خورید و یا از آن پرهیز می کنید بر سلامت پوست شما اثر دارد.

افرادیکه رژیم آنها سرشار از سبزیجات، انواع بنشن، روغن زیتون، انواع مغزها و نانهای سبوسدار است، نسبت به کسانیکه بیشتر از کره، گوشت قرمز و مواد حاوی قندهای ساده استفاده می کنند، کمتر دچار چین و چروک می شوند.

ویتامینهای A  ,C و E و رژیم غذایی حاوی کارتنوئیدها از پیری پوست در برابر اشعه مضر نور خورشید جلوگیری می کند.

طالبی، زردآلو، هویج، سیب زمینی، اسفناج و میوه ها و سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره، زرد، نارنجی و قرمز هستند حاوی کاروتنوئید می باشند.

ادامه دارد...


[ دوشنبه بیست و پنجم آذر 1392 ] [ 12:57 ] [ دکتر یلدا اجودی ]

دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان :

سوال می شود اگر نازایی داشته باشیم و بخواهیم از پرورشگاه فرزند بگیریم آیا امکان شیردهی برایمان وجود دارد؟

بله چنانچه روزانه 4 تا 6 عدد قرص متوکلوپرامید خورده شود، پس از مدتی شیر تولید می شود و مکیدن نوزاد باعث ادامه شیردهی می شود.

ولی باید توجه داشت که چون این اتفاق زمان می برد و مدت زیادی طول می کشد به احتمال زیاد فرزند خوانده شما که تا این زمان از شیشه استفاده می کرده، حالا دیگر مکیدن پستان را قبول نمی کند. ضمنا اگر منظورتان محرم شدن بچه باشد و مساله مادر رضایی شدن مطرح باشد، طبق گفته مراجع اینگونه شیر دادن، که به دنبال زایمان اتفاق نیفتاده باشد ، محرمیت ایجاد نمی کند.


[ یکشنبه بیست و چهارم آذر 1392 ] [ 17:59 ] [ دکتر منصوره کرمانی ]

  دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان :

معمولا تا 6 هفته بعد از تولد نوزاد این حالت طبیعی است ولی چنانچه طولانی تر شد، باید بررسی شود.

ممکن است علت، تغییرات وضعیت هورمونی و شیردهی باشد و گاهی عفونت و التهاب عامل آن است که نیاز به درمان آنتی بیوتیکی و ضدالتهاب دارد. در ضمن موارد جدی تری هم ممکن است مطرح باشد که نیاز به توجه و درمان مناسب دارد که نباید به تعویق بیفتد . 

برای تشخیص و درمان نیاز به سونوگرافی و انجام آزمایش BHCG  می باشد.


[ شنبه بیست و سوم آذر 1392 ] [ 17:57 ] [ دکتر منصوره کرمانی ]
افسون:

با سلام مجدد


متن گزارش سونوگرافی

شکل و اندازه و بوکوژنیسیته میومتر رحم طبیعی است.
ضخانت آندومتر در حدود 10 میلیمتر می باشد.
در حدود تخمدان راست یک کیست به فرم هموراژیک به ابعاد 30 × 19 میلیمیتر مشاهده می شود.
تخمدان چپ نمای سونوگرافیک نرمال دارد.

نظریه:
کیست هموراژیک تخمدان راست به شرح بالا

لازم به ذکر است که قد من 165 سانتی متر و وزنم 75 کیلو می باشد.
با تشکر و احترام مجدد

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام
توصيه مي كنم به مدت 2 ماه به جاي ياسمين از LD استفاده بفرماييد. در صورت قطع كامل خونريزي مشكل شما حل شده است . در غير اين صورت (در صورت ادامه لكه بيني و خونريزي ضمن مصرف قرص) لازم است كورتاژ تشخيصي براي شما انجام شود.
طرز مصرف LD مشابه ياسمين مي باشد.

[ سه شنبه سی ام شهریور 1389 ] [ 6:57 ] [ دکتر یلدا اجودی ]

تسنیم:

  سلام از متخصص زنان و زایمان سوال داشتم

من حدود 3 سال است که ازدواج كرده و حدود شش ماه است که تصمیم به باردار شدن کرده ام ولی هنوز بچه دار نشده ام دو ماه آخر را پزشکم به من قرصهای FMARA را معرفی کرد و من دو ماه از آنها ا تا این تاریخ استفاده کردم در همین حین از قرصهای پروژسترون هم برای مرتب شدم پریدم که نا مرتب بود و به دلیل استرسی که دارم به وجود آمده بود استفاده می کردم من از این ماه آیا باید از اینها قرصها استفاده کنم؟ چون دکترم برای دو ماه تجویز کرده بود من چقدر برای بچه دار شدنم زمان می برد چون من زمان تخمک گذاری را نمی فهمم شاید به خاطر همین باشد و نزدیکی من در ماه در چه روزهایی را پیشنهاد می کنید لطفا من را راهنمایی کنید چون فکر می کنم یا بلد نیستم یا بچه دار نمی شوم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

 با سلام
1- مدت 6 ماه كافي نيست و طبق دستورات علمي چنانچه زن و شوهري قصد بچه دار شدن داشته باشند و يك سال بدون استفاده از روشهاي پيشگيري اقدام به بارداري كرده اند و روزهاي دهم تا بيستم پريود را شب در ميان نزديكي داشته اند و هنوز موفق نشده اند بايد به پزشك مراجعه نمايند.
2- خانمي كه قصد بارداري دارد نبايد از قرصهاي پروژستروني سنتتيك (ساختني نه فيزيولوژيك) استفاده كند.
3- اگر پزشك شما دارويي را فقط براي مدت 2 ماه تجويز كرده اند مي بايد فقط همين 2 ماه استفاده كنيد و براي ادامه آن نظر خود ايشان را جويا شويد.
4- بيشترين شانس تخمك گذاري روزهاي دهم تا بيستم پريود است كه توصيه مي شود اين روزها را شب در ميان مقاربت داشته باشيد.

تسنیم:

سلام ببخشید در خصوص قرصهای femara چی که به عنوان قرصهای فعال کننده تخمک استفاده می شود می تونم بدون تجویز از این ماه دوباره استفاده کنم و اینکه قرصهای پروژسترونی که می گویید جلوی بارداری را می گیرد چون قرص من ساختگی نیست و درست در این م,رد متوجه منظورتون نشدم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام
داروهاي تحريك تخمك گذاري فقط و فقط مي بايد با تجويز پزشك متخصص مصرف شود زيرا مي تواند باعث عارضه خطرناك Hyper stimulation (افزايش حساسيت تخمدانها ) شوند.
قرص پروژسترون جلوي بارداري را نمي گيرد بلكه مصرف قرصهاي سنتتيك پروژستروني (مدروكسي پروژسترون استات) در حاملگي باعث مي شود كه چنانچه جنين دختر باشد شكل ظاهري دستگاه تناسلي اش غير طبيعي شود و چون شما جلوگيري نداشته و قصد بارداري داريد مصرف اين قرصها را توصيه نمي كنيم (چون ممكن است ضمن مصرف باردار باشيد).

[ سه شنبه سی ام شهریور 1389 ] [ 6:54 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سمین:

 سلام
من الان حدود هفت ساله که باردار نشده ام
من تست pct دادم و نتيجه اش به اين صورت است:

count of sperm ................................... many H.P.F
non motile ....................................%82
rapid progressive motility (grade -IV) ......................... %3
slow progressive motility (grade -III) ......................... %5
NON progressive motility (grade -II) ......................... %10
W.B.C / hpf ..................... 2-3
epithelial cells /hpf ............... many
fern test .................. negative
PH ...........................6.5
spinbarkeit test ....................LOW

ميخوام بدونم جواب آزمايشم چطوره خوبه يا بد
و اگر جواب آزمایش بد است بايد چكار كنم

آیا قرص و داروی خاصی برای درمان وجود دارد؟

اگر ممکنه رنج نرمال آزمایش PCT رو برام بفرستید

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام
در يك PCT نرمال 5 اسپرم زنده با حركت خوب بايد مشاهده شود.اگر چنين نباشد(مثل جواب آزمايش شما كه تقريبا تمام اسپرمها بي حركت بوده اند) ، يا male factor (اسپرم) مشكل دارد يا female factor (تخمك) .
براي روشن شدن اين مسئله ابتدا بايد همسر شما يك آزمايش اسپرموگرام semen analysis انجام دهند كه اگر غير طبيعي بود بايد به متخصص ارولو‍‍ژي مراجعه كنيد. چنانچه اسپرموگرام نرمال بود علت بي حركتي اسپرمها، وضعيت نامناسب موكوس سرويكس (دهانه رحم) شماست كه علت اين نيز كاهش سطح استروژن سرم (نامناسب بودن وضعيت تخمك) مي باشد و بايد توسط متخصص زنان بررسي و درمان شود.
البته گزارش low spinbarket test چنانچه در حول و حوش زمان تخمك گذاري انجام شده باشد (مثلا روز 14 پريود) به نفع سطح پايين استروژن سرم شماست.
پس با اين آزمايش بهتر است شما به متخصص زنان و همسرتان به ارولوژيست مراجعه كنيد.

[ سه شنبه سی ام شهریور 1389 ] [ 6:44 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
افسون:

با سلام و خسته نباشيد

خانم دكتر در ارتباط با سوال قبلي براي پيشگيري از ترش كردن و سوزش سر دل چه كارايي انجام بدم؟
متشكرم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

 با سلام
سونوگرافي شما ضميمه نشده است و اندازه ضخامت آندومتر در سونوگرافي براي تشخيص و اظهار نظر اهميت دارد پس در صورت امكان بار ديگر سونو را ضميمه كنيد (با مطالعه قسمت راهنما بخش ضميمه كردن تصاوير پزشكي) و يا گزارش آن را مرقوم بفرماييد.
ولي با شرحي كه شما داده ايد نكات زير به نظرم مي رسد :
وجود كيست تخمدان مي تواند عاملي براي نا منظمي پريود باشد و تجويز قرصهاي هورموني از قبيل LD و ياسمين درمان كيستهاي تخمدان است و در نتيجه نا منظمي را درمان مي كند ولي بايد بدانيد كه خود ياسمين در تعداد زيادي از خانمها باعث لكه بيني مي شود . ناگفته نماند كه استرس شايعترين علت اختلال قاعدگي مي باشد.

افسون:

با سلام و با تشکر و قدردانی از بابت جوابی که به سوال اینجانب داده اید امیدوارم که با اتکا به خوادند متعال و با کمکها و مشاوره های شما عزیزان مشکل من نیز حل و فصل گردد.
تصویر سونوی تخمدان را ضمیمه میکنم و امیدوارم که با مطالعه آن و راهنمایی های لازم از سوی شما مشکل حل شود.
لازم به ذکر است که من قصد باردار شدن دارم خواهشمندم در صورت وجود مشکل خاصی مرا راهنمایی کنید و اینکه آیا لازم است به مشاوره ژنتیک نیز مراجعه کنم یا نه ؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

 
با سلام
دوست عزيز منظور ما گزارش سونو بود كه ضميمه نشده بود .پس يا اسكن آن را بفرستيد و يا متن آن را بنويسيد.

افسون:

با سلام مجدد

متن گزارش سونوگرافی

شکل و اندازه و بوکوژنیسیته میومتر رحم طبیعی است.
ضخانت آندومتر در حدود 10 میلیمتر می باشد.
در حدود تخمدان راست یک کیست به فرم هموراژیک به ابعاد 30 × 19 میلیمیتر مشاهده می شود.
تخمدان چپ نمای سونوگرافیک نرمال دارد.

نظریه:
کیست هموراژیک تخمدان راست به شرح بالا

لازم به ذکر است که قد من 165 سانتی متر و وزنم 75 کیلو می باشد.
با تشکر و احترام مجدد

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام
توصيه مي كنم به مدت 2 ماه به جاي ياسمين از LD استفاده بفرماييد. در صورت قطع كامل خونريزي مشكل شما حل شده است . در غير اين صورت (در صورت ادامه لكه بيني و خونريزي ضمن مصرف قرص) لازم است كورتاژ تشخيصي براي شما انجام شود.
طرز مصرف LD مشابه ياسمين مي باشد.

[ دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389 ] [ 18:36 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
بهاربهار: با سلام
من بهار 32 سالمه ،در اولين حاملگي بعد از انجام سونو در هفته 23 ،متوجه شديم كه جنين در هفته 22 فوت شده است طبق تشخيص سونو گرافي جنين مبتلا به هيدرو سفالي بوده است اين سونو در تاريخ 89/2/29 انجام شده و آخرين سونو كه وضعيت جنين نرمال گزارش شد در تاريخ 89/1/26 بوده است پس از بستري در بيمارستان جنين به صورت طبيعي دفع شد و جنين را براي انجام آزمايشات به پاتولو‍‍‍‍زي تحويل دادم طبق تشريح و ازمايشات جنين از لحاظ ظاهري و اعضاي ظاهري هيچگونه مشكلي نداشت اما رزيدنت هاي زايمان ميگفتند كه جنين تيغه بيني اش شكل نگرفته و يكي از گوش هايش در ناحيه گردن قرار گرفته و يكي از دست هايش كج بوده است در ضمن پاتولوزي سايز اعضاي جنين را در حد جنين 4 ماه اعلام كردند تاريخ آخرين پريود 88/9/12 بوده است. لطفا شك و شبهه هاي مرا برطرف نماييد
1 - ايا هيدروسفالي باعث مرگ جنين مي شود و يا اختلالي در رشد جنين بوجود مي آورد
2 - چرا با اينكه جنين 5/5 ماهه بوده سايز اعضاي او در حد جنين 4 ماهه بوده است
3 - آياامكان دارد هيدرو سفالي در بارداري هاي بعدي تكرار شود راه پيشگيري يا در مان ان چيست
4 قبل از بارداري مجدد چه اقداماتي بايد انجام داد (در بارداري اول 3 ماه قبل از بارداري وبعد از ان قرص اسيد فوليك 1 ميل مصرف مي كردم )

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام


1- همیشه هیدروسفالی تنها عاملی برای مرگ نیست ولی با توصیف شما از ظاهر جنین ( گفته رزیدنت ها )در مورد جنین شما هیدروسفالی به تنهایی مطرح نبوده بلکه یک سندرم  (اختلال متعدد) در بین بوده که این خود مسئله اختلال کروموزمی را مطرح می کند.


2- در اختلال کروموزمی تطابقی بین سن حاملگی و رشد جنین وجود ندارد.


3- احتمال تکرار این مسئله بسیار ضعیف است زیرا از نظر علمی چنانچه 2 بار چنین اتفاقی برای خانواده ای رخ دهد لزوم بررسی دقیق مطرح است ولی شما برای اطمینان می توانید به آزمایشگاه ژنتیک مراجعه کرده و مشاوره کنید و در صورت لزوم و صلاحدید آنها کاریوتایپ کروموزمی برای شما و همسرتان انجام شود. موفق باشید.


[ دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389 ] [ 18:31 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
mehr2010: باسلام
ازاينكه زياد وقتتون رو مي گيرم معذرت مي خوام.اما درباره جاي پلاك علاوه برموردي كه شمافرموديد تيرگي روي پوست وجود داره كه البته از روز اول بهتر شده اما هنوز هست پزشكم گفتن كه به خاطر حساسيت بدن به پلاكه خواستم نظرشماروهم بدونم.درباره سنگيني وسردي هم الان احساس سنگيني ندارم اما سردي كه قبلا دكتر گفته بودن به خاطر پلاكه و وقتي درهواي سرد باشه پا يخ وسرد ميشه الان كمتر از قبل هست اما كامل برطرف نشده خواستم بدونم ايا ميشه بخاطر ضعيف بود استخوان وخالي بودن جاي پلاك باشه؟درضمن اگر ممكنه درمورد كارها وفعاليتهايي كه ميتونه به بهبودي وسلامتي كامل پام كمك كنه راهنمايي كنيد.البته ياداوري كنم كه من درمورد كمر و ..مشكل خاصي ندارم.
ازلطف وراهنمايي بي شمار شما ممنونم.

 جواب (دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی):

با سلام
تیرگی پوست احساس برجستگی زیر پوست محل پلاک سردی سنگینی و ..... همه مواردی هستند که بتدریج بهتر می شوند ولی یک نکته که بنظرم پزشک شما فراموش کرده به شما یادآوری کند اینست که یک پای شکسته و پلاتین گذاشته شده هرگز فابریک نمیشه.
البته با ورزش و گذشت زمان بدون درد و علامت خواهد بود ولی اینکه انتظار داشته باشید پوست کاملا صاف با رنگ طبیعی باشه این مشکله. احساس سرما بدلیل جای خالی پلاک نیست بدلیل تحریک شدن اعصاب مربوط به حس دما است که بر اثر پلاتین و عمل ایجاد شده. نگران نباشید بهتر میشه.
فعالیتهای مناسب:
1- پیاده روی . از کم شروع کنید و به روزی 35 تا 45 دقیقه برسانید.
2- آب درمانی.راه رفتن در آب و شنا.سونا جکوزی
3-ماساژ فیزیوتراپی(اگر دفترچه بیمه دارید برای نسخه فیزیوتراپی باید به پزشک مراجعه کنید ولی اگر دفترچه ندارید من یک نسخه می توانم برایتان بنویسم)
4-نرمش، ورزشهای کششی و آئروبیک
5-گرمای موضعی، کیسه آبگرم، تشک برقی
6- تقویت روحیه، نداشتن استرس و اضطراب ،مسافرت، انجام کارهای گروهی

[ دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389 ] [ 18:29 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
mehr2010: سلام من قبلا درمورد شكستگي باهاتون صحبت كرده بودم اما دوباره توضيح ميدم من 24سالمه حدود يك سال و 9ماه پيش در اثر تصادف دچار شكستگي در ناحيه ساق پاي چپ شدم و مورد عمل جراحي وگذاشتن پلاتين قرار گرفتم اما با گذشت اين مدت هنوز دچار درد و سنگيني پام وخستگي زيادش بورم كه بعد از مراجعه به پزشك تشخيص دادن كه پلاتين رو بردارم والان حدود 1ماهه كه برداشتم درضمن دكترم خيلي راضي بودند وگفتن كه استخوان پام خوب جوش خورده ومشكلي نداره الان بااينكه دردپام كمتر شده واحساس سبكي ميكنم اما هنوز درد و خستگي در پامو احساس ميكنم ومثل قبل پام وقتي توي هواي سرد باشه يخ ميشه قبلا پزشك گفتن كه اين يخ شدن به خاطر پلاكه الان كه برداشتم چرا هنوز اينجوريه؟ودرد ميكنه همچنين بعضي وقتا پام خواب ميره!همچنين بعداز برداشتن پلاتين جاي اون روي پوست پام مونده اين چه علتي داره؟بعداز عمل راديو گرافي انجام ندادم ايا لازم نبوده؟وآيا زمان برداشتن تمامي پيچهابرداشته ميشه يا نه؟واگه نه ايا بعدا بايد مراجعه وبرداشته بشه؟چه مدت بعدبايد برداشته بشه؟وايا باز عمل جراحي لازمه؟باوجود اينكه پزشكم كاملا راضي بودن وبه مشكلي اشاره نكردن خواستم دليل اين مشكلات و راه برطرف كردن اونا وامكان دائمي بودن اونارو سوال كنم ودر كل زمان بهبودي وراحت راه رفتن بعد از برداشتن پلاتين چقدره وچه ورزشهايي براي بهبودي خوبه واز چه ورزشهايي بايد پرهيز كنم؟واين پرهيز تا چه مدتي بايد باشه؟آيا اين حرف درسته كه استخواني كه پلاتين داشته مستعد شكستنه و هر لحظه امكان شكستگي داره يا خير؟از لطف وراهنمايي شما ممنونم

 جواب (دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی):

با سلام

حدود 6 هفته بعد از برداشتن پلاک باید از وزن گذاری کامل اجتناب کرد و با کمک یک عصا راه رفت.
تا حدود 2 ، 3 ماه بعد از هر عمل روی پا ممکنه درد و تورم وجود داشته باشه که این بخاطر اختلال موقت در جریان خون اندام است.
برای تسریع در بهبود پیاده روی ،آب درمانی ،ماساژ اندام ،سونا کمک کننده است.
غالبا کل پیچ و پلاک خارج میشه مگر مشکل خاصی پیش بیاد که نشه یا نباید قطعه ای رو خارج کرد.
من قبلا هم گفتم که احساس سردی و سنگینی در پا علل دیگری مثل دیسک کمر و ... هم داره. اگر چند ماهی از خروج پلاک گذشت و هنوز اذیت بودید باید سایر مسائل رو هم در نظر داشت.

بدلیل اینکه استخوان ساق درست زیر پوسته و استخوان در محل شکستگی شکل پلاک رو به خودش گرفته این شکل زیر پوست قابل لمسه ولی بتدریج استخوان گرد تر میشه و بهتر میشه ولی ممکنه همیشه کمی برجستگی زیر پوست قابل لمس باشه.
بعد از خروج پلاک عکس لازم نیست مگر مشکلی در حین عمل پیش بیاد که پزشک رادیو گرافی درخواست کنه.

[ دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389 ] [ 18:23 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سعيده: سلام. خسته نباشید. یکسال پیش ازدواج کردم و در این مدت آمیزش با استفاده از کاندوم انجام شده است. 3هفته پیش از روز اول پریود برای اولین بار شروع به استفاده از قرص ضدبارداری (LD) نمودم. پس از هفته اول و اتمام دوره پریود تا کنون مدام لکه خون می بینم. میزان آن کم بوده ولی هر روز در اوقاتی بوده است. علت چیست و چه باید بکنم ؟ در این حالت آمیزش از جهت شرعی و همچنین پزشکی آیا اشکال دارد؟ آیا ممکن است نوع قرص در آن مؤثر باشد و کلا برای عوارض کمتر چه قرص ضدبارداری پیشنهاد می کنید؟ با تشکر و آرزوی موفقیت و فراگیری روزافزون برای سایت خوبتان

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام
مصرف قرصهاي ضد بارداري در هر شكل و نوعي بطور شايع در سه ماهه اول مصرف
لكه بيني مي دهد و بعد به تدريج بدن خود را تطبيق ميدهد و معمولا اين مشكل
حل مي شود.پس ادامه مصرف LD  ايرادي ندارد.
مسئله شرعي كه سوال فرموده بوديد به نظر مي رسد ايرادي نداشته باشد زيرا
اين موضوع استحاضه محسوب مي شود ولي باز هم از دفتر مرجع خود سوال
بفرماييد.از نظر پزشكي هم بلامانع است.
[ چهارشنبه دوازدهم خرداد 1389 ] [ 14:58 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
نتایج تحقیقات جدید پژوهشگران نشان می دهد  افرادی که کمتر از دو بار در روز مسواک می زنند، بیش از دیگران با خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی رو به رو هستند.

 طی ۲۰ سال گذشته، محققان بیش از گذشته به ارتباط بین بروز مشکلات و بیماری‌های قلبی و بیماری‌های لثه پی برده‌اند و مدارک علمی به اثبات رسانده است که وجود التهاب در بدن مانند التهابات دهان و لثه نقش مهمی در گرفتگی و تشکیل پلاک در عروق ایفا می‌کند.

اما در پژوهش جدید مشخص شد که چه اندازه و چند نوبت مسواک زدن می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در افراد کاهش دهد.

ریچارد وات، پروفسور کالج لندن دانشگاه اسکاتیش و دستیاران وی در این تحقیق اطلاعات مربوط به ۱۱ هزار فرد بزرگسال را که در پژوهش سلامت اسکاتلندی شرکت کرده بودند مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

این تیم تحقیقاتی اطلاعات فوق را از جنبه‌های رفتارهای الگوی زندگی مثل استعمال دخانیات، فعالیت بدنی و بهداشت روزانه دهان و دندان را بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند: نتایج بدست آمده تایید می‌کند که رعایت بهداشت دهان و دندان با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی ارتباط مستقیم دارد.

این محققان تاکید می‌کنند که دو نوبت در روز مسواک زدن در پیشگیری از بیماری‌های قلبی تاثیر قابل ملاحظه‌ای دارد.

محققان اعلام کردند افرادیکه مرتب مسواک می زنند ، دستکم ۷۰ درصد کمتر از دیگران به بیماری های قلبی دچار می شوند .

پیشتر بررسی ها ثابت کرده بود تشکیل جرم دندان و بیماری های لثه از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی است اما این نخستین بار است که تاثیر دفعات مسواک زدن در جلوگیری از بیماری های قلبی مطرح می شود .

به گفته محققان ، با روزانه دوبار مسواک زدن می توان خطر تنگی رگهای خونرسان قلب را به یک سوم کاهش داد .

شرح این یافته در مجله پزشکی انگلیس  British Medical Journal  منتشر شده است .

منبع

[ دوشنبه دهم خرداد 1389 ] [ 10:25 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
ثمين: با سلام و خسته نباشيد

خانم دكتر براي پيشگيري از ترش كردن و سوزش سر دل در حاملگي چه كارايي انجام بدم؟


جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام

غذا را در حجم كم و دفعات بيشتر در طول روز ميل كنيد.در زمان غذا خوردن به
صورت راست و مستقيم بنشينيد تا به معده شما فشاري وارد نشود.بلافاصله بعد
از غذا نخوابيد و از غذاهاي حجيم و پرچرب و پرادويه پرهيز كنيد.اگر از
سوزش سر دل در شبها رنج مي بريد كاملا صاف روي تختخواب دراز نكشيد و براي
اينكه قسمت فوقاني بدن كمي بالاتر از سطح زمين باشد از بالشهاي بيشتري
استفاده كنيد .اگر اين راهكارها موثر واقع نشد با نظر پزشك مي توانيد از
داروهاي ضداسيد استفاده كنيد.
[ سه شنبه چهارم خرداد 1389 ] [ 19:56 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
mehr2010    با عرض سلام وخسته نباشد
من در سوال شماره 3955درباره شكستگي ساق پام وپلاتين آن ومشكلات ودرد باهاتون صحبت كردم درباره مشكلاتي كه شما گفتيد فكر نكنم من هيچ كدومو داشته باشم چون پزشكم هم اشاره اي نداشتند البته طي آخرين مراجعه من به پزشك كه حدود يك هفته پيش بود وانجام راديو گرافي گفتن كه خوب جوش خورده وبهتره پلاتين خارج بشه تا درد ومشكلات اون حل بشه عكس رو براتون ارسال ميكنم تانظر شمارو بدونم البته ببخشيد نتونستم عكس رو با كيفيت بهتر ارسال كنم.خواستم بدونم با توجه به اينكه من 1سال و7ماه پيش پلاتين رو گذاشتم آيا الان براي برداشتن اون زود نيست آخه شنيدم بايد دو سال بگذره و همچنين آيا اين عمل مثل عمل قبلي درد ومشكلات داره يا كمتره وهمچنين آيا ممكنه زمان خروج دچار شكستگي مجدد بشه ونياز به گچ داشته باشه و در كل زمان بهبودي كامل بعد از اين عمل چقدره؟آيا بايد حتما پزشكي كه پلاتين گذاشته برداره يا نه؟اگر ممكنه پاسخ سوالات قبل رو هم بديد ودر صورت امكان پاسخ رو زودتر بگيد.
از لطف وراهنمايي شما ممنونم

 جواب (دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی):

با سلام
با توجه به اینکه جوش خوردن شکستگی شما کامل شده میشه پلاک یا plate را برداشت.معمولا 1.5 تا 2 سال بعد از گذاشتن پلاک در صورت جوش خوردن کامل میشه اونو برداشت.درد و مشکلاتش به مراتب از عمل اول کمتره و میشه بعد عمل راه رفت ولی حدود 6 هفته تا پرشدن سوراخ پیچها باید مراقب بود و در صورت صلاحدید پزشک از عصا استفاده کرد.برای برداشت پلاک هر پزشکی قبول بکنه مشکل پزشکی یا قانونی نداره ولی اغلب رسم بر اینه که تا پزشک اول هست دیگری انجام نمیده.
در عکسهایی که فرستادید مشکلی مثل پوکی استخوان یا مشکلی در پلاک و پیچها دیده نمیشود.
معمولا علائمی مثل سوزش و سنگینی با برداشتن پلاک بهتر میشه.
پیاده روی، شنا ،دویدن نرم، آئروبیک ورزشهای مناسبی هستند که با اجازه پزشک بعد از خروج پلاک میتوانید انجام دهید.
در رادیوگرافی ها نازک نی یا fibula کامل و بدون عیب جوش خورده. اون غالبا با کمی جابجایی جوش میخوره ولی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

[ یکشنبه دوم خرداد 1389 ] [ 12:54 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
 رومينا : با سلام

لطفا بفرماييد دليل دردهاي شكمي من حين حاملگي چيه؟ اين موضوع بيشتر از اين كه اذيتم كنه نگرانم كرده.با تشكر


جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

  با سلام
حاملگي هميشه باعث دردهاي بسياري در شكم مي شود و اين موضوع از شكايتهاي شايع اين دوران است.مقصرين اصلي اين دردها رباطهاي رحمي شما هستند.به اين ترتيب كه رباطهاي لگن كش آمده و رباطهاي مفصل خاجي-خاصره اي شل مي شوند و در اثر اين فعل و انفعالات دردهاي شكمي ايجاد مي شوند.شما به عنوان مثال اين دردها را وقتي موقعيتتان را تغيير مي دهيد حس مي كنيد و يا وقتي كه دراز كشيده ايد متوجه اين دردها خواهيد شد.
ورزشهاي آرام و سبك و شنا كردن به كاهش اين دردها كمك خواهند كرد.

[ پنجشنبه سی ام اردیبهشت 1389 ] [ 10:45 ] [ دکتر یلدا اجودی ]

۸ سردرد خطرناک

سردرد شکایت بسیار شایعی است. با صنعتی شدن جامعه و افزایش تنش‌های شغلی ، اجتماعی و اقتصادی، میزان سردردها هم بالاتر می‌رود.

بخش عظیمی از سردردها عصبی هستند و تنها یک تا دو درصد از سردردهای جامعه علت عضوی مانند تومور مغزی یا ضایعه فضاگیر دارند. حدود 98 درصد سردردها خوش‌خیم و قابل بهبودند.

عوامل غیراختصاصی فراوانی می‌توانند موجب سردرد شوند، مثل یک سرماخوردگي ساده، عفونتی کوچک، آلودگی هوا و تغییر عادات غذایی و تغییرات هورمونی و ... .

اما امروز می‌‌خواهم شما را با سردردهایی که برای ما حایز اهمیت و بررسی هستند، آشنا کنم تا‌ آنها را جدی بگیرید، یکی‌یکی آنها را می‌شمارم:
ادامه مطلب
[ سه شنبه بیست و هشتم اردیبهشت 1389 ] [ 12:26 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
توصيه هايي در مورد يبوست

يبوست يکي از شايع ترين شکايات گوارشي است .طبق تعريف ، يبوست عبارت است از : اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته که معمولاً مدفوع سفت و خشک و همراه با ناراحتي هنگام دفع است و در برخي موارد همراه با احساس پري و سنگيني مي باشد .

تصور غلطي که در برخي بيماران وجود دارد اين است که اگر روزي يک بار اجابت مزاج نداشته باشند غيرطبيعي است ! در حالي که تصور فوق صحيح نيست ، زيرا تعداد اجابت مزاج در هر فرد بسته به ميزان و نوع مواد غذايي مصرفي ، ميزان فعاليت و ... متفاوت است . مطالعات نشان داده که هر انساني در طول زندگي خود يبوست را به نوعي تجربه مي کند ، ولي اغلب اين موارد گذرا و قابل چشم پوشي است .


ادامه مطلب
[ چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1389 ] [ 12:56 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
گلودرد  و درمان آن

گلودرد معمولا به دنبال سرماخوردگی یا حساسیت‌ها ایجاد می‌شود. اما گاهی با وجود طی دوره درمانی برای سرماخوردگی، بازهم گلودرد به قوت خود همچنان باقی است.

در این موارد پزشکان شست وشوی گلو با آب جوشیده ی ولرم و مقداری نمک را توصیه می‌کنند.

همچنین در این گونه موارد باید از خشک شدن گلو جلوگیری کرد و مایعات گرم نظیر چای، شیر و سوپ رقیق نوشید.

هنگامی که گلوی شما درد می‌کند، روشن نگه داشتن یک دستگاه بُخور در خانه معجزه می‌کند.

البته توجه داشته باشید که فضای اتاق را خیلی گرم یا سرد نکنید.

واضح است که دود سیگار و مصرف غذا‌های پُرادویه در تحریک بیشتر گلو موثر است.

پس وقتی گلودرد دارید، نه تنها خودتان سیگار نکشید، بلکه از دیگران هم بخواهید از استعمال سیگار در فضایی که شما در آن حضور دارید خودداری کنند.

منبع
[ سه شنبه بیست و یکم اردیبهشت 1389 ] [ 11:59 ] [ دکتر یلدا اجودی ]

آسیب منیسک زانو

منیسک ها غضروف های هلالی داخل مفصل زانو هستند. پارگی منیسک که در مردان کمتر از ۴۵ سال شایع است، معمولاً به علت وارد شدن یک نیروی پیچشی در هنگام خم کردن زانو ایجاد می شود. این ضایعه اغلب هنگام بازی فوتبال ایجاد می شود.

همچنین در کارگرانی که در وضعیت چمباتمه کار می کنند مثل کارگران معدن هم شایع است. پارگی منیسک داخلی بسیار شایع تر از پارگی منیسک خارجی است.

در پارگی منیسک داخلی که معمولاً در افراد ۱۸ تا ۵۰ ساله رخ می دهد، بیمار شرح حال مشخصی دارد: معمولاً در اثر وارد آمدن یک نیروی چرخشی بیمار می افتد و در سطح داخلی زانو احساس درد می کند. پس از آن بیمار نمی تواند کاری را که مشغول آن بوده ادامه دهد. توانائی راست کردن زانو را ندارد.

روز بعد بیمار مشاهده می کند تمام زانویش متورم شده و استراحت می کند.

تقریباً پس از دو هفته تورم کاهش یافته و بیمار می تواند زانویش را صاف کرده و فعالیت هایش را دوباره ادامه دهد. اما پس از چند هفته یا چند ماه بار دیگر در جریان یک حرکت پیچشی، مقاومت زانو از بین می رود و به اصطلاح خالی می کند و مانند قبل دچار درد و تورم می شود.

این امر به طور مکرر اتفاق می افتد. قفل شدن زانو یا ناتوانائی در صاف کردن کامل زانو یک علامت مهم و شایع پارگی منیسک داخلی است. گاهی نیز قفل شدن آنقدر جزئی است که بیمار متوجه نمی شود.

علائم پارگی منیسک خارجی تا حدی شبیه موارد فوق است. عکس های رادیوگرافی طبیعی هستند. گاه نیاز به آرتروسکوپی برای تشخیص دقیق وجود دارد. بعضی موارد هم خود به خود خوب می شوند.

منبع
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت 1389 ] [ 21:21 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
 mehr2010 با سلام و عرض خسته نباشيد
من خانمي 24ساله هستم حدود يك سال ونيم پيش به علت تصادف دچار شكستگي در ناحيه ساق پاي چپ شدم كه تحت عمل جراحي وگذاشتن پلاتين قرار گرفتم.حالا گاهي اوقات پام درد ميكنه بخصوص بعد از راه رفتن زيادوهمچنين گاهي اوقات احساس سوزش وخارش در پامو احساس مي كنم وگاهي اوقات پام حالت خواب رفتن داره همچنين گاهي اوقات زمان راه رفتن احساس مي كنم چيزي به كف پام فشار مياره ودركل احساس ميكنم پام سنگينه ودر كل پام از پاي ديگرم بزرگتربه نظر ميرسه. وگاهي اوقات زمان بيدارشدن از خواب احساس درد پام بيشتر ميشه وهمچنين در كل نمي توانم خيلي تند راه برم ويا بدوم هرچند كه خيلي وقتها هم هيچ مشكل خاصي ندارم و درد خاصي ندارم.
همچنين بعضي وقتا شنيدم كه اگه پايي كه پلاتين داره درد بگيره يابسوزه ممكنه پيچ اون جداشده باشه يا مشكلي داشته باشه البته اينو از كسايي شنيدم كه شايد هيچ اطلاعي درباره اين موضوع نداشتن اما كنجكاو شدم كه ايا ميشه پيچ جدابشه يا نه؟واگه ميشه از كجابايدبفهميم؟يادرد ميشه به اين علت باشه البته همونطور كه گفتم پزشكم گفتن مشكلي ندارم .و سول بعد اينه كه آيا درسته كه اگه پلاتين برداشته نشه ممكنه استخوان دچار پوكي بشه ياخير؟
آيا استخوان نازك ني مي تونه در افزايش دردها ومشكلات موثرباشه يا نه البته طي آخرين مراجعه من به پزشكم گفتن كه جوش خورده وتا كامل خوب بشه طول ميكشه.اما ايا جوش نخوردن اون مشكل ساز است ؟خواستم بدونم چه ورزشهايي براي پام خوبه .از چه ورزشهايي بايدپرهيز كنم اگر بايد پرهيز كنم اين پرهيز دائميه يا نه اگرنه تاكي؟
همچنين خواستم بدونم مراجعه به پزشك رو هرجند وقت يك بار وتاچه مدت بهتره ادامه بدم؟وآيا برداشتن پلاتين بايدحتماتوسط پزشك خودم باشه ياخير؟
خواستم دليل مشكلات فوق وراه برطرف كردن آنها و همچنين امكان دائمي بودن اين مشكلات را بپرسم همچنين بهترين زمان برداشتن پلاتين چه زماني است آيا حداقل دو سال كامل بايدبگذره ياخير وآيا برداشتن پلاتين ضرورتي دارد يا خير؟
قبلا از لطف و راهنمايي شماممنونم

 جواب (دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی):با سلام و تشكر از اينكه سوال خودتون رو با تشريح زياد مطرح كرديد.
شما 1.5 سال قبل براي شكستگي ساق پا مورد جراحي قرار گرفتيد و هنوز دچار مشكلاتي هستيد كه من خلاصه وار نام مي برم.
1- درد
2- خواب رفتن و احساس فشار به كف پا و احساس سنگيني
3- بزرگتر بودن پا نسبت به پاي ديگر
4- عدم توانايي دويدن تند
اما آيا علت اين علائم چيه؟
1- آيا اشكالي در وسيله يا اصطلاحا پلاتين ايجاد شده؟
2- آيا وقت اون رسيده كه پلاتين خارج بشه و علائم مربوط به خود وسيله است؟
3- آيا مشكل از محل شكستگي است .مثلا هنوز جوش نخورده يا بد جوش خورده؟
4- آيا مشكل از جاي ديگري مثل كمر منشا مي گيره كه مثل ديسك كمر باعث علائم در پاها شده؟
5- ........
واقعيت اينه كه ممكنه 4 علت فوق و همچنين ساير علل در دردهاي فعلي شما نقش داشته باشد.براي فهم دقيق نياز به معاينه و ديدن راديوگرافي شماست.لطفا آخرين راديوگرافي خودتون رو براي سايت ارسال كنيد تا بتونم در مورد وضعيت پلاتين و اينكه آيا زمان خروج اون رسيده يا نه بهتر قضاوت كنم.
موفق باشيد.

[ یکشنبه نوزدهم اردیبهشت 1389 ] [ 13:12 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
  mehr2010 سلام و عرض خسته نباشيد
من خانمي 24ساله هستم حدود يك سال ونيم پيش به علت تصادف دچار شكستگي در ناحيه ساق پاي چپ شدم كه تحت عمل جراحي وگذاشتن پلاتين قرار گرفتم.حالا گاهي اوقات پام درد ميكنه بخصوص بعد از راه رفتن زيادوهمچنين گاهي اوقات احساس سوزش وخارش در پامو احساس مي كنم وگاهي اوقات پام حالت خواب رفتن داره همچنين گاهي اوقات زمان راه رفتن احساس مي كنم چيزي به كف پام فشار مياره ودركل احساس ميكنم پام سنگينه ودر كل پام از پاي ديگرم بزرگتربه نظر ميرسه. وگاهي اوقات زمان بيدارشدن از خواب احساس درد پام بيشتر ميشه وهمچنين در كل نمي توانم خيلي تند راه برم ويا بدوم هرچند كه خيلي وقتها هم هيچ مشكل خاصي ندارم و درد خاصي ندارم.
همچنين بعضي وقتا شنيدم كه اگه پايي كه پلاتين داره درد بگيره يابسوزه ممكنه پيچ اون جداشده باشه يا مشكلي داشته باشه البته اينو از كسايي شنيدم كه شايد هيچ اطلاعي درباره اين موضوع نداشتن اما كنجكاو شدم كه ايا ميشه پيچ جدابشه يا نه؟واگه ميشه از كجابايدبفهميم؟يادرد ميشه به اين علت باشه البته همونطور كه گفتم پزشكم گفتن مشكلي ندارم .و سول بعد اينه كه آيا درسته كه اگه پلاتين برداشته نشه ممكنه استخوان دچار پوكي بشه ياخير؟
آيا استخوان نازك ني مي تونه در افزايش دردها ومشكلات موثرباشه يا نه البته طي آخرين مراجعه من به پزشكم گفتن كه جوش خورده وتا كامل خوب بشه طول ميكشه.اما ايا جوش نخوردن اون مشكل ساز است ؟خواستم بدونم چه ورزشهايي براي پام خوبه .از چه ورزشهايي بايدپرهيز كنم اگر بايد پرهيز كنم اين پرهيز دائميه يا نه اگرنه تاكي؟
همچنين خواستم بدونم مراجعه به پزشك رو هرجند وقت يك بار وتاچه مدت بهتره ادامه بدم؟وآيا برداشتن پلاتين بايدحتماتوسط پزشك خودم باشه ياخير؟
خواستم دليل مشكلات فوق وراه برطرف كردن آنها و همچنين امكان دائمي بودن اين مشكلات را بپرسم همچنين بهترين زمان برداشتن پلاتين چه زماني است آيا حداقل دو سال كامل بايدبگذره ياخير وآيا برداشتن پلاتين ضرورتي دارد يا خير؟

قبلا از لطف و راهنمايي شماممنونم

 جواب (دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی):

با سلام و تشكر از اينكه سوال خودتون رو با تشريح زياد مطرح كرديد.

شما 1.5 سال قبل براي شكستگي ساق پا مورد جراحي قرار گرفتيد و هنوز
دچار مشكلاتي هستيد كه من خلاصه وار نام مي برم


1- درد

2- خواب رفتن و احساس فشار به كف پا و احساس سنگيني

3- بزرگتر بودن پا نسبت به پاي ديگر

4- عدم توانايي دويدن تند


اما آيا علت اين علائم چيه؟

1- آيا اشكالي در وسيله يا اصطلاحا پلاتين ايجاد شده؟

2- آيا وقت اون رسيده كه پلاتين خارج بشه و علائم مربوط به خود وسيله
است؟


3- آيا مشكل از محل شكستگي است .مثلا هنوز جوش نخورده يا بد جوش خورده؟

4- آيا مشكل از جاي ديگري مثل كمر منشا مي گيره كه مثل ديسك كمر باعث
علائم در پاها شده؟


5- ........

واقعيت اينه كه ممكنه 4 علت فوق و همچنين ساير علل در دردهاي فعلي شما
نقش داشته باشد.براي فهم علت دقيق نياز به معاينه و ديدن راديوگرافي شماست.لطفا آخرين
راديوگرافي خودتون رو براي سايت ارسال كنيد تا بتونم در مورد وضعيت پلاتين و اينكه
آيا زمان خروج اون رسيده يا نه بهتر قضاوت كنم
.
موفق باشيد.


[ یکشنبه نوزدهم اردیبهشت 1389 ] [ 13:8 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (صحرا) :  با سلام و خسته نباشيد...
خانم دكتر من جديدا مطلبي در مورد لخته شدن خون در حاملگي خوندم .آيا احتمال داره كه من اين مشكل رو پيدا كنم؟
23 سالمه و هيچ بيماري خاصي هم ندارم.



جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی): 
با سلام
در دوران حاملگي تغييراتي در شيوه لخته شدن خون داريم و  احتمال اينكه در اين دوران ترومبوز ايجاد شود بيشتر است. البته ترمبوز يك بيماري شايع در دوران حاملگي محسوب نمي شود ولي برخي از عوامل باعث افزايش احتمال آن مي شوند مثل افزايش وزن يا بي حركتي طولاني سيگار كشيدن يا داشتن تاريخچه فردي يا خانوادگي ترومبوز وريدهاي عمقي يا آمبولي ريوي. هرچه سن شما در حين حاملگي بيشتر باشد نيز بيشتر مستعد تشكيل لخته خوني خواهيد بود.
با توجه به شرايط شما به نظر نمي ايد كه فاكتور خطري داشته باشيد و موردي براي نگراني وجود ندارد.

[ یکشنبه دوازدهم اردیبهشت 1389 ] [ 11:10 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال يونس : با سلام و خسته نباشيد خدمت آقاي دكتر
زانوی من 5 روز قبل در فوتبال پیچ خورده.آیا لازم است تا عکس رنگی گرفته شود؟

 جواب (دکتر علی اجودی جراح و متخصص ارتوپدی):
با سلام

خیلی از افرادی که دچار آسیبهای زانو می شوند اصرار بر انجام MRI یا به اصطلاح
عامیانه عکس رنگی می کنند


ولی باید توجه داشت که انجام تصویربرداری مغناطیسی یا MRI بندرت بعد از یک پیچ خوردگی ساده
زانو لازم است


پزشک ارتوپد باید زانو را کامل معاینه کرده و در صورت شک به آسیبهای جدی از
این روش تصویربرداری استفاده کند


[ جمعه دهم اردیبهشت 1389 ] [ 0:38 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال ليليناز: با سلام

راههاي بارداري براي اين درد چيست ؟و اينكه چرا بعد از دوره پريود هم درد دارم و آيا اين درد منجر به سرطان رحم ميشود يا خير ؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام

در صورتيكه به شكل طبيعي باردار نشويد اقدام صحيح IVF است.

ممكن است ضايعات آندومتريوزي ايجاد چسبندگي كرده باشند و اين عامل درد است و خطري هم ندارد.

در ضمن اين ضايعات منجر به سرطان نمي شوند.
[ پنجشنبه نهم اردیبهشت 1389 ] [ 9:14 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال پریا.پ: سلام
من از دوره مجرديم پیش متخصص زنان چند تا و دکتر غدد رفتم و فهميدم پلي كيستيكم.پريودامم نامنظم،موهای زائد و... بعضي وقت ها آمپول بايد بزنم تا پريود بشم.
یکسال و نیمه ازدواج کردم و یکسال جلوگیری سیپروترون و بقیه کاندوم و فعلا طبیعی بوده،سه ماه پیش زخم کوچیکی گفتن دارم و یک ماهی دارو استفاده کردم و گفتن خیلی کوچیکه و تا 3 4 ماه به احتمال زیاد خودش خوب میشه.پیش ماما براي اقدام به بارداري كه رفتم از اول بهم آپو متفورمين كانادايي داده و گفت هفته اول يك دونه بعد از ناهار و هفته دوم به بعد دوتا بعد از صبحانه و بعد از ناهار بخورم.بعد گفت وقتي فهميدي بارداري قطعش كن.در ضمن دكتر بهم گفت پلي كيستيك با تنبلي تخمدان فرق داره یعنی فرق داره؟
من اسيد فوليك ميخورم ولي شنيدم متفورمينا جلوي جذب ويتاميناي گروه ب رو ميگيرند اسيد فوليكم ب9 هستش يعني جذب ميشه اسيد فوليكايي كه ميخورم؟
من در پاکدشتم و اینجا من دکتری رو نمیشناسم،دکتر متخصص عموما از تهران چند روزی میان و ویزیتشون سخته.ماما گفتن تا فهمیدی بارداری بلافاصله آپومتفورمین رو قطع کن،آیا باید اینکارو بکنم یا نه؟اگه باردار بشم تا کی باید ادامه بدم؟
اگه يكم دير متوجه بشم و قرصمو ديرتر قطع كنيم برا ني ني مشكلي پيش نمياد؟
به نظرتون این طرز مصرفی که ذکر کردم خوبه؟
ممنون از نظر تخصصیتون.اگر دکتر مجربی در پاکدشت میشناسین به من معرفی کنین.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام
نامنظمي پريود و پلي كيستيك بودن تخمدان مي تواند عاملي باشد براي اينكه شما به محض تمايل به بارداري باردار نشويد.
ظاهرا نوشته ايد كه تا كنون جلوگيري از بارداري داشته ايد و بلافاصله پس از تصميم گيري به بارداري پيشنهاد مصرف متفورمين به شما شده است .من فكر مي كنم چنانچه عجله اي براي بارداري نداريد 6 ماه بدون هيچ گونه مصرف دارويي اقدام به بارداري كنيد.در صورت عدم بارداري با توجه به وزني كه داريد اولين خط درماني متفورمين نيست بلكه مصرف داروهاي تحريك تخمك گذاري است كه مي توانيد با مراجعه به متخصص زنان دستور بگيريد.
تخمدان پلي كيستيك تخمك گذاري ندارد.
در صورت مصرف متفورمين آخرين مطالعات مبني بر اين است كه بهترين زمان قطع دارو هفته ششم حاملگي مي باشد در غير اين صورت احتمال سقط جنين بالا مي رود.

[ پنجشنبه نهم اردیبهشت 1389 ] [ 9:11 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

با سلام و احترام
دکتر یلدا اجودی هستم... مسئول وبلاگ.
این مجموعه مدت زیادی غیر فعال بود ولی همچنان روزانه سوالهای بسیار زیادی برای ما ارسال می شد. با توجه به اینکه پاسخگویی به تک تک آنها غیرممکن بوده و فرصت آن وجود ندارد، تصمیم گرفتیم به موضوعاتی که بیشتر مورد سوال است بپردازیم. بنابراین خانم دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان به سوالات شایع بیماریهای زنان زایمان و من به سوالات تغذیه و رژیم درمانی، بطور کلی و موضوعی جواب خواهیم داد و به صورت فردی پاسخی داده نخواهد شد، در عین حال که برای طرح موضوعات تمام سوالات در نظر گرفته می شود.
با تشکر از همراهی شما

تلفن مطب : 66919329_021
روزهای زوج 4 الی 8 بعداز ظهر

امکانات وب