X
تبلیغات
شفایار

شفایار
بررسی و پاسخگویی به سوالات شایع بیماریهای زنان زایمان و نازایی _ تغذیه و رژیم درمانی 
قالب وبلاگ
لینک های ویژه
سوال (far): با سلام
من زنی 28 ساله هستم و 6 سال هست که ازدواج کرده ام . متاسفانه در این مدت نتوانستیم بچه دار شویم.و مشکل از همسرم میباشد.البته من هم کیستهای ریز در تخمدان دارم . حدود 7 بار IUI کرده ایم و جوابی نگرفته ایم و تصمیم داریم میکروانجکشن را هم امتحان کنیم.4 ماه هست که با مشکلاتی مواجه شده ام .
1 . دوره پریودم طولانی است 32 الی 45 روز .( تا 9 ماه گذشته 29و30 روز بود)
2 . خونریزی خفیف بین پریود ها ( زمان پریود من 6 روز هست در این 4 ماه اخیر از روز 12و13 پریود هم خونریزی دارم به مدت 4 و5 روز)
3 . حالت تهوع صبح قبل از صبحانه و هر وقت که احساس گرسنگی کنم.
4 . تکرر ادرار
5 . درد خفیف در اطراف ناف ( گاهی اوقات )
از پزشک محترم تفاضا دارم در صد موفقیت میکروانجکشن را توضیح دهند و آیا این علایمی که توضیح دادم علایم بیماری خاصی هست ؟درمانش چیست؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

احتمالا مسائل استرسی و روحی شما باعث این اختلالات شده است. صبور باشید. هنوز فرصت کافی برای باردار شدن (با درمان مناسب) را دارید.

درصد میکروانجکشن حدود 30 درصد است که درصد خوبی است.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:58 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سوگل): سلام
من 4 سالی است که ازدواج کردم و به دکتر زنان مراجعه میکنم ولی معمولا" میترسم میخواهم بدانم هر چند وقت یکبار باید اینکار را انجام داد البته مشکلی در بدنم حس نمی کنم ولی بطور کلی برای یک خانم متاهل چه آزمایشاتی لازم است انجام شودو هر چند وقت یکبار ؟تا از سلامتی کامل خود خبردار شویم
متشکر از تلاش بیدریغتان

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. در صورتیکه مشکلی نداشته باشید اگر سالانه یکبار جهت معاینه و انجام تست پاپ اسمیر مراجعه کنید کافی خواهد بود.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:57 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (فرح): سلام و خسته نباشید من خانمی 41 ساله هستم و پسر 11ماهه ای دارم که شیرم را می خورد بدلیل پریود طولانی (17روزه ) سونوگرافی انجام داده و فیبروم نسبتا بزرگ مشاهده شد برای درمان مارولون- ترانزامیک اسید -مفنامیک اسید -
فیفو تجویز شده آیا اینها در کم کردن شیر تاثیر دارند یانه ؟ خیلی ممنون از وقتی که برای ما می گذارید.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. بله. خوردن قرصهای هورمونی مثل مارولون (marvelon ) شیر را کم می کند.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:57 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (فاطمه ن): با عرض سلام : آیا چسبندگی لوله ی رحم با دارو رفع می شود یا درمان دیگری وجود دارد؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. چنانچه منظور شما از چسبندگی بسته بودن کامل آن است٬ خیر. با درمان دارویی باز نمی شود و جراحی لازم دارد. البته برای همه جراحی توصیه نمی شود. شما پرسش خود را با توضیح بیشتر مرقوم بفرمایید.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:54 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (بهاره): با سلام من دختری 30 ساله با وزن 60 کیلو هستم متاسفانه قاعدگی نامنظم دارم نمیدانم چکنم به دکتر رفتم با سونرگرافی تشخیص داد که بنده کیست تخمدانی دارم و با مصرف قرصهای ال دی قاعدکی منظم خواهم داشت چند ماه این قرصها را مصرف کردم با مصرف انها قاعدگی مننظم یافتم ولی با قطع این قرصها همچنان قاعدگی نامنظم دارم نمیدانم چکنم مرا راهنمایی نمایید من ازدواج نکرده ام و هنوز مجردم ایا به مصرف این قرصها ادامه دهم یا چکنم مرا از درماندگی و هول و هراس رها دهید و راهنمایی کنید چکنم با تشکر بهاره از تبریز

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. نامنظمی پریود شما به چه صورت است؟ دوره پریود اگر از 23 تا 35 روز متغیر باشد مشکلی ندارد. شما وضعیت دوره پریود خود را بنویسید تا دقیق تر پاسخ دهم.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:54 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (شیوا): با سلام و خسته نباشيد.
من يه دختر ‌25 ساله هتم كه به تشخصي پزشكم مبتلا به بيماري ميوم رحمي مي باشم،‌خواهش مي كنم در باره اين بيماري اطلاعاتي به من بدهيد و اينكه اين غده باعث نا باروري مي شه؟
از لطفطون واقعا سپاسگزارم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. میوم رحمی توده ای از سلولهای عضلانی رحم است. که در مناطق مختلف رحم رشد می کند و بسته به اندازه آن و محل قرار گرفتن آن ممکن است ایجاد عارضه کند. خیلی شایع است و معمولا مشکلی ایجاد نمی کند ولی شما گزارش سونوگرافی خود را بفرستید تا دقیقتر پاسخ دهم.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:53 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ف۳۱): سلام.دکترم یک هفته پس از آی یو آی آمپول hcg تجویز کردند.چرا؟و دیگر چه فایده ای داردو اصلا کارکرد hcg چیست؟ و فرق آن با hmg چیست؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. HCG باعث تقویت بافت رحم از جهت نگهداری جنین می شود. HMG باعث تقویت تخمدان برای تخمک گذاری می شود.

[ پنجشنبه سیزدهم تیر 1387 ] [ 18:51 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مریم ): سوال قابل طرح در وبلاگ نیست.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

از راهنمایی و اظهار نظر در چنین اموری که مغایر با شرع و اخلاق پزشکی می باشد معذوریم.

[ سه شنبه یازدهم تیر 1387 ] [ 19:17 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مونا): لطفا مرا در مورد چگونگي افزايش شانس پسردار شدن راهنمايي فرماييد. ضمنا" جدول تعيين جنسيت بر اساس ماه بارداري و سن مادر را در اختيار من قرار دهيد. چون مي دانم براي رژيم غذايي وقت كافي ندارم. هرچند كه چند روزيست من و شوهرم داريم رعايت مي كنم.

شفایار: دوست عزیز ما در این زمینه اطلاعات کافی نداریم.

[ سه شنبه یازدهم تیر 1387 ] [ 19:12 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مرضیه): با سلام . من زنی ۲۴ ساله می باشم یک سال است که ازدواج کرده ام اکنون جند هفته ای است که در سینه هایم شیر می باشد ضمنا حامله نیستم می خواستم بدانم علت چیست و آیا باید به پزشک مراجعه کنم یا خیر

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. بله. در ابتدا باید آزمایش هورمونی از جهت پرولاکتین سرم و تیروئید (TSH) در خواست شود.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:16 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (یک خانم): سلام و خسته نباشید
با تشکر از زحمات شما که جواب بیماران را می دهید اما بعضی مواقع در مورد بیماری جدی شما بیماران را دل خوش میکنید و میفرمایید که هیچ مشکلی نیست به نظر من باید حقیقت را بگویید که بیماران به طور جدی درمان دنبال بگیرند و طول درمان را کامل کنند پیشگیری بهتر از درمان است

جواب (خانم دکتر یلدا اجودی مدیر و مسئول وبلاگ):

دوست عزیز سلام

اگر در پیام شما مشخص بود که کدام مورد و یا موارد خاصی را در نظر داشته اید٬ پاسخ تفصیلی آن را بیان می کردیم. اما یقین داشته باشید در پاسخ های ما دقت٬ مسولیت شناسی و ارائه علمی ترین٬ بهترین و کم هزینه ترین روش درمان بیماران در نظر گرفته می شود. بدیهی است که ایجاد نگرانی بی مورد به نفع تنها کسی که نیست بیمار است.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:16 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (بیتا): با سلام 26 سالمه حدود 2 سال پیش برای درمان بواسیر به یک خانم متخصص داخلی مراجعه کرده بودم بعد از معاینه پستان منو هم معاینه کرد بلافاصله گفت کیست پستان داری البته من درد پستان داشتم ولی اصلا اسم پستان و درد پستان را نیاورده بودم بعد همین 2 سال پیش رفتم سونوگرافی گفتن کیست خوش خیم 3 میلی متر است دکترم رفت خارج بعد دکترمو عوض کردم که با معاینه کیست را تشخیص نداد و الان بعد از گذشت 2 سال سونو گرافی کیست را نشان نداد و هیچ دکتری هم نتونست کیست را تشخیص بده البته الان هم درد دارم خودم گیجم نمی دانم چه کار کنم؟ اگر واقعا کیست داشته باشم میتونم باردار بشم بعد به بچه شیر بدم؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. چنانچه دیگر نه در معاینه و نه در سونوگرافی کیست مشاهده نمی شود پس در حال حاضر دیگر وجود ندارد. بعضی از کیست ها از بین رفتنی هستند.

کیست هم چنانچه باشد و یا نباشد ربطی به بارداری و شیر دهی نخواهد داشت.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:10 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سحر ): با سلام و خسته نباشید.من سحر هستم 21 سالمه و مدت 3 سال هست که ازدواج کردم از 1سال قبل از ازدواجم تا به حال دچار ترشحات زرد رنگ و بد بو شدم و هر روز مجبور میشم لباس زیرمو عوض کنم دکتر رفتم یک قرصهای بهم داد که باید در واژن مصرف میکردم ولی خوب نشدم یک ازمایش خون هم دادم و دکتر گفت احتمالا تنبلی تخم دان داری و قرص متفورمین تی سی داد ولی من قرص هارو مداوم نخوردم چون وقتی میخوردم حالم بد میشد و من شوهرم قصد داریم بچه دار شیم نمیدونم با این وضع میتونم بچه دار شم در ضمن یک دکتر متخصص خوب هم بهم معرفی کنید همراه با ادرسش ممنون منتظر جوابتون هستم با تشکر.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

1-      برای درمان ترشحات باید معاینه شوید و به راحتی با تجویز آنتی بیوتیک مناسب درمان می شوید.

2-      متوجه نشدم که با چه علامتی تشخیص تنبلی تخمدان و لزوم مصرف متفورمین داده شده است. توضیح بیشتری بفرمایید.

 

شفایار : خانم دکتر منصوره کرمانی ،  

نشانی مطب: تهران- بلوار کشاورز- نرسیده به تقاطع جمالزاده -  ساختمان پزشکی کوثر - پلاک 143 - طبقه اول. تلفن مطب : 66921704  – 021

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:10 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (صدف): من 22 سال سن دارم.و مجرد هستم
مشکل آندومتریز دارم
و 6 ماه پیش عمل لاپاراسکوپی کردم و کیست 5 سانتیمتری از نوع آندوما رو از تخمدان راستم در آوردن وبعد از عمل 2 ماه هر ماه یک عدد آمپول dipherline استفاده کردم همراه با قرص ld و تا الن نیز قرص رو مصرف می کنم.
و خوشبختانه رحم و ضمائم طبیعی هستند
می خواستم به دونم که ممکن هست این مریضی از سر من به افته و دیگه احتیاج به خوردن ld نباشه؟
و از چه طریق می توانم امکان عود آن را کم کنم؟
ورزش و فعالیت برام ضرر نداره؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. خوردن قرص ها را معمولا تا 6 ماه پس از جراحی توصیه می کنیم و سپس به بیمار گفته می شود هر 3 تا 6 ماه یکبار سونوگرافی داشته باشد تا چنانچه شروع رشد مجدد آندومتریوما وجود داشت٬ درمان مناسب تجویز شود.

ورزش و فعالیت هم مشکلی ندارد.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:9 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ذوالفقاری): سلام : بنده حدود 41 سال سن دارم دچار دل درد شدید می شدم مثل اینکه بخواهم پریود شوم به دکتر زنان مراجعه کردم تجویز سو نو گرافی داد نتیجه اینگونه اعلام شد که: در قسمت قدامی فوندوس رحمی توده ای هاپیواکو به ابعاد تقریبی 47 میلیمتر دیده می شود که مطرح کننده فیبروما می باشد آیا درمانی غیر از عمل در ایران وجود دارد و باید چه کاری انجام دهم ؟ خواهشا جواب را زود دهید با سپاس

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

آیا درد شما همچنان ادامه دارد؟

آیا فرزند دارید؟

خونریزی دوران قاعدگی شما چگونه است؟

منظم است؟ حجم آن زیاد است یا خیر؟ طول دوره آن چقدر است؟

لطفا بنویسید و مجددا مشاوره بفرمایید.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:9 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ستاره قطبی): با سلام من در روز 17 قاعدگی سنوگرافی انجام دادم که که اندازه فولیکول در تخمدان راست 25 میلی متر مشاهده شده است و با توجه به اینکه در روز 16 قاعدگی آمپول HCG جهت باز شدن فولیکول تزریق شداحتمال تخمک گذاری چند روز بعد ممکن است اتفاق بیفتد در ضمن طبق دستور پزشک از ماه قبل از روز 16 قاعدگی از قرص پروژسترون بعلت نامنظم بودن قاعدگی استفاده نمودم با توجه به این توضیحات احتمال بچه دار شدن وجود دارد.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

1-             36 ساعت پس از تزریق HCG  تخمک گذاری انجام می شود

2-             قرص پروژسترون مانع بارداری نمی شود. بنابراین احتمال بارداری شما هست.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:8 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ع۶۴): با سلام 22 سال سن دارم و قصد بچه دار شدن هر چه سریعتر.سایز فولیکول غالبم در چند ماه متوالی در روز 14 دوره 15 بوده و سپس آزاد شده.آیا برای بار دار شدن سایز مناسب می باشد؟من از اون موقع روزی 3تا متفورمین یکجا میخورم.همسرم دو ماهه که عمل واریکوسل کرده و از اون موقع دو سه بار خود به خود در حالت خواب به انزال رسیده.آیا مشکلی وجود داره؟آیا عمل آی یو آی برای بچه دار شدن سریع ما لازم است؟با توجه به شغل شوهرم ماهی چند روز باهم هستیم.لطفا هر چه سریعتر جواب بدهید

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

1-      فولیکول معمولا در سایز 20 تا 25 پاره می شود و تخمک آزاد می گردد.

2-      متفورمین را روزانه سه عدد (صبح و ظهر و شب) میل بفرمایید.

3-      موارد بخصوصی هست برای اینکه لازم باشه IUI  انجام شود. یکی از آنها هم عجله در باردار شدن و نبودن همسر در تمام روزهای مناسب تخمک گذاری است.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:8 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مهسا): سلام
من دختری 23 ساله هستم
برخی از ماه هاپریودی من از10تا 17روز عقب می افته با وجود اینکه قبلا کیست تخمدان هم داشته ام اما با مصرف قرص ال دی برطرف شده
دلیل عقب افتادن پریودی چیه؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

معمولا نا منظمی پریود همراه با عدم تخمک گذاری است. چنانچه یک آزمایش هورمونی (FSH، LH ،TSH، پرولاکتین) انجام شود و یک سونوگرافی (بررسی رحم و ضمائم آن) انجام شود و هر دو نرمال باشد درمان خاصی لازم ندارد و جای نگرانی نیست. چنانچه غیر نرمال باشد درمان مناسب پیشنهاد می شود

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:7 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مریم از تبریز): سلام خسته نباشید
لطفا ترشحات نرمال یک خانم را بنویسید چون من نمی دانم که ترشحات یک خانم چگونه است؟ به خاطر همین است که هر ترشحی که دارم نمی دانم طبیعی است یا به علت مریضی است
باتشکر

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. ترشحات نرمال٬ شفاف و لزج و چسبنده٬ و بدون بو و رنگ می باشد. در مجموع ترشحات نرمال به سفیده تخم مرغ نپخته تشبیه می شود.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:6 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (پرستو): سلام من هر از گاهي دچار عفونت وازن (زخم) مي شوم كه با سوزش شديد و درد همراه است دكتر معالج منجمد كردن را پيشنهاد داده است به نظر شما اين روش مناسب است در باره استفاده از دوش وازن هم توضيحاتي بدهيد در كل علل عفونت با توجه به اينكه از طرف هر موارد بهداشتي رعايت ميشود چه مي تواند باشد متشكرم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. برای شما پس از معاینه می توان اظهار نظر کرد.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:5 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (hesam mazaheri):
Dear madam,
I want to marry with my cousin but, i'm afraid. First of all, i want to know what tests should be carry out (bloody and geneticly)? If all of these tests will be ok and proper, is there any limitation or danger in family marriage yet? or it is just like the usual and normal marriages?
Best Regards

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. چنانچه با متخصص ژنتیک مشاوره ای داشته باشید با شرح حالی که از شما و خانواده شما می گیرد می توانند خیالتان را راحت کنند که مشکلی برای ازدواج شما وجود ندارد. البته تست خاصی قبل از بارداری٬ بیشتر از آنچه برای عموم انجام می شود٬ انجام نمی گیرد ولی شرح حال کمک کننده است. در خانواده های سالم (که بیماری مادر زادی وجود ندارد) مشکلی برای ازدواج خانوادگی وجود ندارد.2 درصد احتمال اختلال مادرزادی در کل جامعه وجود دارد و چنانچه ازدواج فامیلی باشد این احتمال 4 درصد می شود. که خیلی زیاد و نگران کننده نیست.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:0 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (آمنه): سلام
من 25 سال دارم و متاهل می باشم ودر هنگام نزدیکی درد بسیار شدیدی دارم چه مشکلاتی ممکن است وجود داشته باشد؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. در صورتیکه در معاینه٬ مشکلی نداشته باشید احتمالا مسائل روحی و ترس باعث اسپاسم و گرفتگی عضلات شما شده و درد ایجاد می شود.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:0 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ارزو از تهران): اگه كسي پريود بشه ديگه حامله نيست؟من بعد از نزديكي پريود شدم ولي چهار روز بيشتر طول نكشيد هيچ وقت چهار روزه پاك نميشدم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. چنانچه پریود شما مثل دفعات قبل باشد و در زمان مورد انتظار همیشه امکان بیفتد دلیل بر این است که شما حامله نمی باشید.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 19:0 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ناشناس):

سلام خسته نباشید دختری هستم 26 ساله.فرو رفتگی نوک پستان دارم چندسال پیش دکتر رفتم از لحاظ بیماری معاینه کردند مشکلی نداشتم فقط از لحاظ زیبایی مشکل داشت .میخاستم ببینم چکار باید بکنم و اگر باید عمل کنم جزئیات عمل را توضیح دهیدچون خیلی میترسم وروی روحیه ام تاثیر بدی گذاشته است. ولطفا بفرمایید که هزینه عمل چقدر است.یه خواهش دیگه اینکه لطف کنین جواب را برام به همین ایمیل بفرستید ممنونم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. چنانچه قصد جراحی داشته باشید باید به یک متخصص جراحی عمومی مراجعه بفرمایید. بنده جراح زنان هستم. فقط باید بدانید آنچه شما را ناراحت کرده مساله بسیار کم اهمیتی است.

[ یکشنبه نهم تیر 1387 ] [ 18:59 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (رژان):سوال قابل طرح در وبلاگ نیست.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. دوست عزیز این حالت کاملا طبیعی است و هیچ مشکلی برای بارداری شما در آینده  ایجاد نخواهد کرد.

 

[ جمعه هفتم تیر 1387 ] [ 22:36 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (غزل):  با سلام
من زنی 22 ساله هستم که حدود یکسال و نیم از ازدواجم میگذرد.6 ماه قرص ضدبارداری استفاده کردم و از آن موقع به بعد از روش دیگر استفاده میکنم.مدتی است که با فشار از هردو سینه ترشح شیری رنگ دارم.من با قد 166 حدود 50 کیلو وزن دارم و پریودی منظم هم دارم.بازهم میتوانم به جلوگیری ادامه بدهم یا به صلاح نیست؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. مانعی برای جلوگیری شما وجود ندارد. برای شیر سینه لازمست یک آزمایش هورمونی پرولاکتین سرم و TSH توسط پزشک برایتان درخواست شود.

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:45 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (عاطفه م 21 ساله):  سلام من میخواستم از شما بپرسم که من پریودهای دردناک دارم به طوری که کارم به بیمارستان وسرم میکشد سونوگرافی دادم سالم بوده تست پاپ اسمیر هم دادم مشکلی نداشتم 2 سوال از شما داشتم 1- من برای تسکین دردهام هر ماه از یک شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم میخواستم بدانم مشکلی ندارد 2-من همیشه 13 روز قبل از پریود سینه هام دردناک و ورم میکند و تا 2 روز بعد از پریود طول میکشد در صو رتی که چند ماه است که برای بارداری اقدام کردم وفکر میکردم که این ماه باردار بشم در صورتی که 12 روز به پریودم مانده دوباره سینه هام مثل ماههای قبل دردناک و سفت شده ایا این نشانه پریود میباشد و همچنین من این ماه هم باردار نمیباشم و یا میتونه نشانه حاملگی باشه خواهش میکنم زودتر جوابمو بدهد

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام.

۱- مصرف یک دیکلوفناک در ماه هیچ ضرری ندارد

۲- دردناک شدن سینه های شما می تواند حاصل بارداری باشد ولی ممکن است باردار نباشید و درد مثل ماههای قبل  مربوط به وضعیت هورمونی شما باشد.

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:42 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (لیلا):  لیلی گلی)سوال بخش زنان.26 سالمه 3 ساله که ازدواج کردم ولی باردار نشدم .شوهرم ضعیف بود که با امپول 6 ماه میشه که خوب شد ه. خودم پریودهای35-38 روزه دارم گاهانامرتب میشه .الان حدود 2 ساله که تحت نظرم ولی داروی من فقط متفورمین و برموکپتین و گاهی کلومفین است روز 14 سونو میروم که معمولا فولیکولهای13-12میلی دارم تا الان مایع ازاد لگنی هم نبوده 2ماهه با وجود مصرف این داروهاتا 52 روز هم پریود نمیشم که امپول پرژسترون میزنم.از شما خواهش می کنم به من بگویید راه دیگری برای درمان من هست ؟به دکتر گفتم اما با تجویز امپول موافق نیست.شما مرا راهنمایی کنید ایا باید داروی دیگری مصرف کنم اگر با شیوه این دکتر مخالفید دکترم را عوض کنم .تلفنی برای مشاوره شهرستانی ها بگویید.ممنون

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. بله لازمست روش درمانی شما عوض شود.

 

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:40 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (راضیه):  با عرض سلام و خسته نباشيد
من در سنوگرافي كه دادم يك جنين 6 هفته اي دارم در تخمدان چپ رحم و يك ساختمان كيستيك به ابعاد 30*33*40 ميليمتر با جدار نسبتا ضخيم و بدون septation و با محتواي هايپواكوي داخلي در تخمدان راست.
اول اين كه آيا اين ساختمان كيستيك به جنين آسيب مي رساند يا خير.
دوم اين چه نوع كيستي است آيا قابل معالجه با قرص است يا بايد عمل شود.
با تشكر از شما.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. کیست شما صدمه ای به جنین نمی رساند. یکماه پس از اولین سونوگرافی مجددا سونوگرافی داشته باشید و نتیجه را مشاوره بفرمایید. به نظر نمی رسد این کیست مهم باشد. در اوایل حاملگی زیاد دیده می شود و سپس از بین می رود.

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:36 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ارزو):  سلام.ارزو هستم.مجردم. تقریبا 18 سالمه تو سن 12 سالگی پریود شدم اوایل پریودم منظم بود ولی از سن 15 یا 16 سالگی کم کم لکه بینی پیدا کردم وقتی میرفتم دکتر قرص LD میدادن چند بارم تا حالا سونوگرافی کردم حتی ازمایش هورمونم دادم گفتن سالمی الان 1ساله که همیشه پریودم و خونریزی دارم طول پریودم 10 روزه ولی تا پریود بدی لکه بینی شدید دارم طوری که دیگه میشه گفت خونریزی. بعضی روزام که خونریزی ندارم ترشحاتم اینقدر زیاده که... . مدت 8 ماهه متفورمین میخورم 1 ماهم هست که پرژسترون میخورم ولی تغییری نکردم دکترم میگه باید درمانمو ادامه بدم البته چون درس میخونم استرسم دارم.خیلی نگرانم میگن این نامنظمی ها باعث نازایی میشه.اصلا کسی نمیدونه من چمه چون مشکله جسمی ندارم.ایا برای ازدواجم یا بارداریم مشکلی دارم؟ برا درمان چی کار کنم؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. علاوه بر کار تشخیصی که انجام داده اید باید یک آزمایش BHCG و αfp و CA125 هم انجام دهید و در صورت نرمال بودن اینها درمان شما همان مصرف قرص های هورمونی مثل LD و یا سیپروترون کمپاند است. از بابت نازایی هم نگران نباشید که چنین نخواهد بود لازمست با فواصل هر ۶ ماه یکبار سونوگرافی داشته باشید و  وضعیت تخمدان ها و رحم و ضخامت آندومتر رحم مشخص شود.

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:32 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سودی ۲۹ ساله):  من 7 ماه قبل حامله شدم تنها با یک امبول اقدام به سقط کردم ولی جنین سقط نشدمی خوام بدونم جنین 7 ماهه من سالمه یا نه خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. خیر نگران نباشید. هیچ صدمه ای ندیده است.

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:27 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مهرآوه):  باسلام خدمت خانم دکتر
می خواستم بدانم درچند ماهگی بارداری می توان بطورحتم ازسلامت جنین مطمئن شد ودرضمن 29سالمه وباردارم ودکترقرص اسید فولیک ومولتی ویتامین تجویزکرده اما باخوردن مولتی ویتامین حالت استفراغ به من دست می دهدآیانیازی است که این قرص رامصرف کنم یاخیر؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. هیچوقت نمی توان بطور حتم از سلامت جنین مطمئن شوید ولی بهترین زمان در جهت سونوگرافی سه بعدی هفته ۱۸ تا ۱۶ است.

خوردن مولتی ویتامین تا زمانی ارزش دارد که تغذیه شما را خراب نکند. اگر باعث استفراغ می شود فعلا نخورید.

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:26 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مریم):  باعرض سلام وخسته نباشید من 49سال دارم مشکل من این است که بعد از هر پریود با فاصله چند روزه خونریزی شدید پیدا می کنم وهمچنان ادامه دارد از شما تقاضامندم که دراین خصوص مرا راهنمایی بفرمایید وچگونه از این خونریزیها رهایی پیدا کنم ممنون از لطف شما

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. آیا تا کنون هیچ اقدام درمانی داشته اید؟ اگر داشتید چه بوده است؟

[ پنجشنبه ششم تیر 1387 ] [ 16:23 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سوده):  سلام
سوال من ازچند بخش تشکیل شده است که امیدوارم بهآنها پاسخ دهید:
1-آیاهرپس تناسلی برای جنین (در سه ماهه اول)خطر دارد؟
2-در چه صورتی ادامه باردای امکانپذیر نمیباشد؟وبرای جنین خطردارد؟
3-آیا مصرف داروهای خوراکی برای برطرف شدن مشکل مجاز است ؟
باتشکر

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. خطر هرپس تناسلی فعال برای جنین در زمان تولد است که آنهم چنانچه بیمار سزارین شود٬ مسئله حل می شود. داروهای خوراکی و تزریقی بهتر است مصرف نشود و فقط موضعی باشد.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:22 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (هلیا):  سلام من 22 سال دارم و 8 ماه نامزدم و یه مدت قبل کیست داشتم که با مصرف قرص ال دی رفع شد اماحالا یک مشکل دیگه هم دارم اون هم عفونت هست, البته زیاد نیست ولی منو ناراحت میکنه, آیا کیست از عفونت هم می تونه ناشی بشه؟ عفونت واژن از چی ناشی میشه؟ راه درمانش چیه؟ آیا خطری داره؟
ممنوم میشم جوابم سوالاتمو بدین. با تشکر

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. کیست و عفونت رابطه ای ندارند. درمان عفونت پس از معاینه٬ آنتی بیوتیک مناسب است.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:19 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (رویا):  با سلام و عرض ادب
من نزدیک ده ماه هست که اقدام به بارداری کردم و جلوگیری نداشتم من طبق آزمایشاتی انجام دادم مشکلی نداشتم
اما شوهرم آزمایش داد و معلوم شد که حرکت اسپرمهایش کمی کند است و میزان اسپرمهای غیر طبیعی اش زیاد است .
بعد یه عملی هم انجام داد
ولی باز هم موفق نشیدیم. دکتر شوهرم بهش گفته بود از نظر ما شما برای بچه دار شدن اسپرم کافی داری
من به متخصص زنان مراجعه کردم به من قرصهای باروری متفورمین 40عدد کلومیفن5 و استروژن10 عدد دادآیا به نظر شما احتمال بارداری در من وجود دارد
در ضمن قرصهای متفورمین را حدود15 عددش رو مصرف کردم آیا نیازی هست همه رو مصرف کنم
از راهنمایی شما ممنونم
منتظر جواب هستم با تشکر. ببخشید سن خودم 23 و سن شوهرم 27 است و ده ماه هست که عروسی کردیم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. به نظر من ٬ شما برای برای درمان خیلی زود اقدام کرده اید. عجله نفرمایید و حداقل ۴ ماه دیگر بدون اقدام درمانی از روز ۱۰ تا ۲۰ پریود شب درمیان مقاربت داشته باشید. به امید انکه خبر خوش بارداری تان را بشنویم.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:17 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (شیرین):  من در هفته 6 حاملگي عمل كورتاژ را تحت نظر پزشك متخصص در يك بيمارستان انجام دادم ، پس از گذشت چند روز سونوگرافي انجام دادم كه نشان داد ديواره رحم ضخيم شده است و بقاياي از جنين باقي مانده، مي خواستم بدانم كه اين امر طبيعي است و آيا اين بقايا هرچند ريز خطري ندارند و به مرور دفع مي شوند؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. چنانچه بقایای جنین وجود داشته باشد باید کورتاژ انجام شود.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:13 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (نگار):  با سلام
دختری 20 ساله هستم و مجرد
مدت یک ماه است که درد زیر شکم دارم و در چند روز اخیر تشدید پیدا کرده است
موقعی که به دکتر مراجعه کردم درد زیر شکم هم در قسمت راست بود وهم در قسمت چپ. درد شدید در قسمت راست آپاندیس تشخیص داده شد و سه هفته پیش عمل شدم. اما یک هفته بعد از عمل دوباره درد در زیر شکم سمت چپ بسیار شدید شده و حتی دیروز تب شدیدی داشتم که به دکتر مراجعه کردم. اما آزمایشات هیچ چیزی حاکی از عفونت ادراری یا مثانه نشان نداد . فعلا دارو مصرف می کنم .
دکتر احتمال داد که از مشکلات رحمی ، کیسه تخمدان و احتمال پارگی آن واز این قبیل را داد.
میخواستم بپرسم که درد زیر شکم در سمت چپ و حالت مداوم مربوط به کدام یک از موارد یا بیماری ها می شود. واینکه عفونت های و مشکلات رحمی برای دختران ازدواج نکرده هم پیش می آید
با تشکر فراوان

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. برای دختران ازدواج نکرده هم عفونت پیش می آید ولی اینکه درد شما از عفونت باشد نیاز به معاینه دارد.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:11 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ثریا):  با سلام خدمت شما
من 27 سال سن دارم علان مدتی است که هر ده روز یکبار پریود میشوم میخواستم بدانم ایا برای باردار شدنم مشکلی ایجاد میشود یا نه در ضمن یک کیست کوچک در تخمدان راستم وجود دارد

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. آیا ۱۰ روز که می فرمایید کاملا پاک و تمیز هستید و یا در آن روزها لکه بینی دارید؟ وضیعت شما قابل درمان است و پس از درمان باردار می شوید.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:10 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مینا):  سلام /موضوع سوال زنان / سن 27 /جنس مونث
دو سال پیش دچار عفونت قارچی شدم از پماد کلیتریمازول استفاده کردم در حین استفاده من احساس درد در قسمت واژن داشتم بعد از مصرف دارو عفونت درمان شد ولی آن درد در من هست و در مسافرت با ماشین که نشستن طولانی هست و پوشیدن لباسهای تنگ این درد بیشتر میشود و بعد از استحمام هم دردم بیشتر می شود و اخیرا هنگامی که بر روی ران چپم می نشینیم دردی در نشیمنگاهم احساس می کنم مثل اینکه جوشی در آن قسمت باشد لطفا مراراهنمایی کنید.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. دوست عزیز بعد از معاینه می توانم در مورد شما اظهار نظر کنم.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:6 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (احمد فرهنگیان):  با سلام.همسرم در هفته 17و18 حاملگی با انجام ازمایش توسط دکترش متوجه شد دارای کمخونی شدید است (به علت پریودهای خیلی طولانی قبل از حاملگی)لذا دکتر قرص fefolرا تجویز کرد (روزی 2عدد)الان در هفته 28هست ایا ادامه مصرف عوارضی برای او و جنین دارد یا نه؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. خیر. ضرر ندارد و لازمست مصرف نمایند.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:4 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (الهه):  با سلام- 24- ساله - مشکل pco - دارو کلومیفن و مت فورمین - فولیکول در تخمدان چپ 22mm - بعد از آمپولhcg دکتر گفته 36 ساعت بعد - 24 ساعت بعد - 24 ساعت بعد -نزدیکی داشته باشید . سوال : آیا اگر تعداد نزدیکی در این مدت بیشتر باشد مشکلی هست ؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. بهتر است بیشتر از این نباشد.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:3 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (ش.ش): سوال قابل طرح در وبلاگ نیست.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. با روانشناس صحبت و مشاوره بفرمایید.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:2 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (رز):  باسلام و خسته نباشید
من خانمی 44ساله هستم که به صورت نامنظم پریود می شوم گاهی هر2ماه یکبارودرد بسیار در زیر شکم دارم.چه در زمان عادت وچه در حالت عادی در دوره پدیود خونریزی هم زیاد دارم در معاینات پزشکی هم مشکلی در رحم مشاهده نشد.
می خواستم بدانم آیا مشکل من به یاءسگی مربوط می شود؟
ممنون وسپاسگذارم

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. نامنظمی پریود شما می تواند در ارتباط با حوالی یائسگی باشد ولی درد به این مساله ارتباطی ندارد و می بایست با دقت معاینه و بررسی شوید.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 16:1 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مریم):  p.c.o چیست؟
اگر ضخامت آندومتر 14 میلیمتر باشد این دلیل وجود چه مشکلی است.

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. PCO یعنی تخمدان پلی کیستیک (Poly cystic ovarian)

یعنی تخمدانی که به دلیل اختلالات هورمونی دارای کیستهای کوچک تخمدانی شده است و با درمان هورمونی هم بهبود می یابد.

در صورت تداوم ضخامت ۱۴ میلیمتری پس از پریود٬ کورتاژ تشخیصی انجام می دهیم و ضخامت برداشته شده را به آزمایشگاه پاتولوژی می فرستیم و با توجه به جواب پاتولوژی مشکل مشخص و درمان می شود.

کورتاژ تشخیصی یعنی نمونه گیری از داخل رحم که خیلی ساده است.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 15:59 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سارا):  با سلام.دختری 22 ساله و مجرد هستم.عادت ماهیانه تقریبا منظم است.به مدت 2 هفته است که بعد از پریود دردی در قست سمت راست پایین شکم دارم.به پزشک مراجعه کردم که شاید اپاندیس باشد سونوگرافی هم نرمال بود ولی بعد از پریود این درد شروع شد و وقتی دراز می کشم کمتر می شود.از این موضوع ناراحتم لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. آیا سونوگرافی از رحم و تخمدان هم انجام داده اید؟

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 15:53 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سارا):  29 ساله هستم سه ماهه که کورتاژ تشخیصی شدم به خاطر خونریزیهایی که داشتم که مشکلی نداشتم سنو گرافی ازمایش هر کاری بود انجام دادم یه مدت خوب بودم ام الان موقع پریود 15 روز عقب افتد و الان لکه بینی دارم البته دو هفته پیش قارچ دشتم که درمان شد وسیله جلو گیری هم با کندوم لطفا راهنمایی کنید

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. اگر احتمال بارداری نمی دهید و چناچه مشکلی از نظر سلامت کبد و قلب و ... نداشته باشید یک دوره سه ماهه قرص LD مصرف نمایید.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 15:52 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (مهسا):  سلام
من دختر ی23ساله هستم که 3سال پیش کیست تخمدان داشتم که باقرص ldبر طرف شد، اما پریودی من همیشه نامنظم یعنی 10 تا 15روز عقب می افته،بارها سونگرافی انجام داده ام اما نتیجه سالمه ،علت نامنظم بودن پریودی من چیه؟

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. این فرم پریود شماست و مشکلی ندارد. نگران نباشید.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 15:50 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (عسل):  سلام و خسته نباشید به شما عزیزان که همیشه در خدمت به مردم می کوشید
من 25 سالم است و متاهل هستم وتقریبا"7و8 مرتبه از قرص های ضد بارداری استفاده کردم البته بدلیل رفتن به مسافرت و گاهی اوقات 21 روزه تمام کردم و گاهی اوقات بیشتر مصرف کردم تا به تاریخ دلخواهم برسم
در سفر آخر با پیش بینی که داشتم از یک هفته قبل از پریودم مثل همیشه شروع به خوردن قرص کردم ولی چیز عجیبی که بود لکه های فهوه ای شکل و بعضا" پر رنگ تر دیدم .ترسیدم و خوردن قرص ها را رها کردم چون تا به حال سابقه نداشت که قرص بخورم و پرید هم اتفاق بیفتد.
به نظر شما چه اتفاقی در بدن من رخ داده ؟و آیا خوردن بیش از حداین قرص ها باعث نازایی هم میشود؟ آیا لازمه که خودم را به یک پزشک متخصص نشان دهم
تا قبل از ازدواج و حتی خوردن این قرصها دوران پریدی کمتر بود و شدت درد آن هم کمتر بود و الان کاملا" برعکش شده آیا خوردن قرص ها آثار سوئ یروی بدنم گذاشته ؟
ممنون که با حوصله تمام مطالب را میخوانید

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. خوردن قرص چند روز مانده به پریود در اکثر افراد باعث لکه بینی می شود و این اصلا چیز عجیبی نبوده و هیچ اثر سوئی هم بر روی شما ندارد. هرچند که دفعات قبل سابقه نداشتید.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 15:49 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
سوال (سودابه):  سلام 1-آيا fsh 9/9 براي يك خانم 31ساله كه تاكنون بچه دارنشده است بالا است وبراي درمان داروي خاصي وجود دارد كه اين مقدار پايين بيايد.
2-درصورتيكه از آمپولهاي بوسرلين ؛گنال اف ومنوپور استفاده شده باشد ولي تعداد تخمك يك دونه باشد طبيعي است وآيا اين مشكل قابل درمان است.
باتشكر

جواب (خانم دکتر منصوره کرمانی جراح و متخصص زنان زایمان و نازایی):

با سلام. با توجه به آنچه نوشته اید شما تحت درمان می باشید و یقینا با توجه به مجموعه شرایط چنین تصمیمی برای شما گرفته شده است.

[ چهارشنبه پنجم تیر 1387 ] [ 15:47 ] [ دکتر یلدا اجودی ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

با سلام و احترام
دکتر یلدا اجودی هستم... مسئول وبلاگ.
این مجموعه مدت زیادی غیر فعال بود ولی همچنان روزانه سوالهای بسیار زیادی برای ما ارسال می شد. با توجه به اینکه پاسخگویی به تک تک آنها غیرممکن بوده و فرصت آن وجود ندارد، تصمیم گرفتیم به موضوعاتی که بیشتر مورد سوال است بپردازیم. بنابراین خانم دکتر منصوره کرمانی متخصص زنان به سوالات شایع بیماریهای زنان زایمان و من به سوالات تغذیه و رژیم درمانی، بطور کلی و موضوعی جواب خواهیم داد و به صورت فردی پاسخی داده نخواهد شد، در عین حال که برای طرح موضوعات تمام سوالات در نظر گرفته می شود.
با تشکر از همراهی شما

تلفن مطب : 66919329_021
روزهای زوج 4 الی 8 بعداز ظهر

امکانات وب